joi, 5 aprilie 2012

Alimentatie

Motivul pentru acest tip de alimente va urma principii generale culinar triadei, care traverseaza un "fir roşu" abordare întreaga culinară în alimente naturale: acumulareuriaşă de principii de produse, alimentare şi a produselor alimentare cunoscute,sunt folosite mai ales cu o imaginatie vie stimularea, eliminarea, dar ca structuraorganismului dăunător aceste elemente incompatibile cu structura sa intimă, atât de organic, fie acele elemente existente, sau acum prin diverse tratamente termiceşi chimice - preparate din carne de la tratament termic şi substanţe chimicesintetice (îngrăşăminte chimice, pesticide, conservanţi, îndulcitori, arome, sare,zahăr, medicamente rafinate, sinteză chimică, etc.).

Deoarece aceste trei elemente, cu toate acestea, astăzi, în spatele mancare traditionala, folosit pentru "o durată de viaţă" pentru o mare parte a populaţiei,această recomandare nu ar trebui să fie promovată de hrană naturală perceputăca o constrângere sau de suferinţă atroce. Pentru alternativa este cel puţin la fel de plăcută, şi în timp ce redescopere adevărata "arome naturale", în prezent pe scară largă mediatizate în mass-media (dar, de fapt, simple, înlocuitori artificiale,preparate denaturate fără valoare nutritivă reală). Şi asta fără nici o discuţie mai multe despre beneficiul final al sănătăţii consolidate sau valorile gasit incanecunoscut astazi.

Un comentariu: